Projektet

Projektet

ARKPRO është i përbërë nga arkitekte profesionistë, ku klienti është pjesë e stafit dhe bashkautor në projekt.

Ndërtese residente në qytetin e Shkodrës
Read more.
Kuvendi i Motrave
Read more.
Hotel në Valbonë
Read more.
Rikonstruksion i Hotel & restorant
Read more.
Vila dykatëshe në Shëngjin (Shkodër)
Read more.
Vilë njëkatëshe në Narash (Shkodër)
Read more.
Rindërtimi i shkollës së mesme “Don Bosko”
Read more.
Apartament në Tiranë
Read more.
Spitali Rajonal Shkodër
Read more.