Kontakt

Na Kontaktoni

ARKPRO është i përbërë nga arkitekte profesionistë, ku klienti është pjesë e stafit dhe bashkautor në projekt.

Na Kontaktoni

  • Rruga Dritan Hoxha, Laprakë, Tiranë, Albania
  • Info@arkpro.al, alfons.shtjefni@gmail.com
  • +355 67 44 26 722
  • Facebook (Arkpro Architecture Studio)
  • Instagram (Arkpro.al)
  • Linkedin (Arkpro.al)
  • Twitter (Arkpro_al)
  • Google Plus (Arkpro Architecture Studio)