Filozofia Jonë

Filozofia Jonë

ARKPRO është i përbërë nga arkitekte profesionistë, ku klienti është pjesë e stafit dhe bashkautor në projekt.

Secili projekt i ideuar, projektuar dhe zhvilluar nga Arkpro krijohet me këto pika në mendje:

Vendndodhja

Projekti duhet të jetë lidhur ngushtë me vendndodhjen.

Drita

Drita është gjithmonë në shërbim të hapësirave që zhvillojmë dhe gjithmonë nën kontroll.

Mendimi

Krijimi i një ëndrre që ne duan të bëjnë një realitet me të vullnet i përbashkët.

Orientimi

Orientimi i jep kuptimin hapësirës.

Dialogu

Në përputhje me klientët tanë mundëson që projektet tona të jenë unike.

Transformimi

Materia merr formë në një transformim konstant ndërsa e ruan historinë.

Hyrja

Hyrja është një nga elementët kyç kur dizajnohet një objekt

Adresa

Çdo objekt që krijojmë duhet të ketë një adresë në kontekstin e të cilave do të zhvillohen.

Nevojat

Ne ju ndihmojmë të kuptoni dhe realizoni nevojat reale në një objekt.

Jeta

Natyra është ajo që i jep jetë hapësirave që krijojmë.

Funksionet

Edhe pse ata gjithmonë ndryshojnë, hapësirat që krijojmë i konceptojnë ato.